Barley Grass

CENA 2950.00

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE 

Pozovite 063/342-380 ili pošaljite mejl na zdravljeonlineshop@gmail.com

Description

Barley Grass – Izdanak ječmene trave

 

Barley Grass odličan je izvor proteina, snabdeva nas aminokiselinama u razmerama koje se smatraju idealnim za ljude. Od ukupno 102 minerala koja postoje u prirodi, mlada ječmena trava sadrži 92 i samim tim ima mnoge dobrobiti za zdravlje – izvanredan je izvor beta karotina, folne kiseline, vitamina K, gvožđa i kalcijuma, lako razloživog proteina, vitamina C, i mnogih vitamina B uključujući i vitamin B12.

Godinama je korišćena kao izvor osveženja i prirodni izvor energije, zatim kao efikasan agens protiv starenja, raznih upala, za regeneraciju ćelija i zbog bogatog sadržaja hlorofila za detoksikaciju celog organizma. Zbog obilja enzima i visoko kompleksnih proteina koji pokreću metaboličke aktivnosti u telu, koristi se za jačanje imuniteta, bolju cirkulaciju i detoksikaciju, bolje varenje, smanjenje upalnih procesa, podmlađivanje i upotrebljava se u svim razvijenim klinikama u svetu.

Mlada ječmena trava smanjuje holesterol, visok pritisak, povećava izdržljivost i energiju, blagotvorna je kod alergija, bolesti želuca i creva, ždrela i sinusa, bolesti bubrega i srca, oboljenja desni i ždrela, kožnih bolesti, pomaže kod čira na želucu, otpornost kod kose, kože i noktiju, koristi se za prevenciju u uslovima postojanja karcinoma i pruža zaštitu od štetnog dejstva radijacije.

Izdanak ječmene trave ima četiri jedinstvene funkcije: vodeća je hrana po alkalnosti, kompletna je hrana, poznata je još i kao zelena krv i pomaže kod zarastanja rana. Zahvaljujući retkom enzimu koji se u njoj nalazi SOD (superoksid dizmutaza)  mlada ječmena trava popravlja oštećene DNA ćelije i ima antiupalno i antibakterijsko dejstvo.

Mlada ječmena trava je odličan način da se suprotstavimo kiselom stanju i da vratimo pH ravnotežu, koja će onemogućiti opstanak i dalji razvoj svih degenerativnih bolesti dok ćemo se pri tome osećati poletnije, raspoloženije i sa daleko više energije. Izdanak ječmene trave ima 30 puta jaču koncentraciju od soka sveže ječmene trave i otprilike 6 puta jaču koncentraciju od sušenog praha mlevene ječmene trave.

Ključna stvar je da je pijete stalno ili često!  Samodisciplina je ta koja će zauzvrat dugoročno pomoći u brizi za vaše zdravlje.

Proizvod je upisan u bazu podataka Ministarstva zdravlja Republike Srbije pod brojem: 20944/2022 od 02.06.2022.

Pakovanje: 30 kesica

Jedinstvena cena za naše distributere: 2950.00 din

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Sve proizvode sa sajta www.EnergijaiŽivot.In.Rs možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode  sa sajta www.EnergijaiŽivot.In.Rs možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 00 381 63 342 380

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Barley Grass”