Energy Star

CENA 20060.00

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE 

Pozovite 063/342-380 ili pošaljite mejl na zdravljeonlineshop@gmail.com

Category: Tag:

Description

Energy Star – Set 2 čaše

 

Energy Star atraktivna, inovativna čaša je napravljena od kristala. Na dnu je utisnuta energetska amajlija. Energi Star usmerava prečišćene kosmičke energije bez mase u vodu. Stvaraju se negativni joni. Voda u čaši postaje živa. Za optimalan učinak, ostavite vodu u čaši najmanje 20 minuta.

SASTAV I ZNAČENJE AMULETA 

Zlato – privlači kosmičke energije i samo po sebi deluje kao barijera protiv negativnih energija (energija mase)

Ćilibar – usmerava pozitivne snopove energije u atraktivnim tokovima usmerenim ka centru zvezde

Srebro – karakteristika energetskog zračenja srebra je da ne propušta negativne energije (energija sa masom) i srebrni prsten na energetskoj zvezdi stvara energetski filter koji propušta samo energiju bez mase (pozitivnu energiju) u centar zvezde. U srebru je 1/3 zlata, što povećava zračenje srebra i stvara veći energetski filter, u situacijama veće manipulacije.

UTICAJ NA VODU U ČAŠI

Energi Star je razvio čašu i bocu za poboljšanje kvaliteta vode. Informisano staklo utiče na molekularnu strukturu vode. Menja se struktura vode i elektrodinamika molekulskih grupa. Povećava se broj negativnih jona. Energetski potencijal vode raste i voda oživljava. Poboljšava se ukus vode i smanjuje se njena genotoksičnost i do 50%.

POZITIVNI EFEKTI NEGATIVNIH JONA

Istraživanja pokazuju da negativni joni – anjoni, balansiraju sve bitne biološke procese ljudskog organizma, ubrzavaju fizičku sposobnost mišića, hormonsku i intelektualnu aktivnost. Negativni joni jačaju imunološku odbranu tela, koje stoga postaje otpornije na bolesti. Što je više negativnih jona u krvi, efikasniji je ćelijski metabolizam. Ako se ovo usporava i postaje manje efikasno, postajemo podložniji bolestima i brže starimo.

PIJTE DOVOLJNO VODE ! 

Pazite na povećan unos vode! Preporučena količina je 4 dl na svakih 10 kg telesne težine, najbolje prečišćena voda na sobnoj temperaturi. Izuzetak je nekoliko posebnih slučajeva kada lekar odluči drugačije (npr. problemi sa bubrezima, visok krvni pritisak itd.) Ne pijte vodu odjednom, obavezno pijte 2-3 decilitra odjednom. Ovo je neophodno jer uvedena voda obezbeđuje povratni pritisak u cirkulaciji. Ako nema povratnog pritiska, cirkulacija se prekida. Značajan deo srčanih udara mogao bi se sprečiti ako se pije 1-1,5 l vode dnevno. Preporučujemo vam da svakodnevno popijete najmanje pet čaša vode iz Energy Star čaše. Na ovaj način vaše telo će dobiti potrebnu energiju za funkcionisanje tokom dana. Operite informisanu čašu ručno vodom i sodom bikarbonom ili sirćetom i alternativnim deterdžentima.

Ne preporučuje se pranje u mašini za pranje sudova.

Jedinstvena cena za naše distributere: 20060.00 din

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Sve proizvode sa sajta www.EnergijaiŽivot.In.Rs možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode  sa sajta www.EnergijaiŽivot.In.Rs možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 00 381 63 342 380

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Energy Star”