Perga Energy

CENA 3540.00

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE 

Pozovite 063/342-380 ili pošaljite mejl na zdravljeonlineshop@gmail.com

Description

Perga Energy – Snaga za sve 

 

Perga Energy namenjen je za sve koji se izlažu velikim fizičkim i psihičkim naporima. Preparat ima esencijalnu ulogu u procesu oksidacije masnih kiselina i stvaranja energije u ćelijama, a naručito skeletnim mišićima i miokardu, povećava energetski nivo i prag izdržljivosti organizma kao i oporavak od velikih napora.

Da li je Perga Energy odličan za sportiste?

Savršen dodatak ishrani za profesionlne sportiste i rekreativce kao i za poslovne ljude izložene velikim stresovima kojima je potrebna koncentracija i energija. 

Perga Energy se pokazala kao sjajan dodatak terapiji za lakši i brži oporavak od najtežih bolesti.

Koji je sastav Perga Energy?

Preparat Perga Energy obiluje kvalitetnim belančevinama, svim nezamenjivim aminokiselinama, ugljenim hidratima, masnim kiselinama, vitaminima B grupe, vitaminima K, E, D, C, posebno vitaminom P (Rutin), provitaminom A (Karotin), različitim mineralima i oligoelementima (posebno kalijumom i gvožđem), eteričnim uljima, enzimima, pigmentima i drugim biološki aktivnim prirodnim materijama.

Koji je odnos u proizvodu Perga Energy?

Sastavne komponenate preparata Perga Energy su izbalansirane u sledećem odnosu: Perga = 30 gr.,  Prirodni vrcani med sa područija Fruške gore  = do 250 gr.

S obzirom na izuzetno kvalitetan sastav, Perga Energy predstavlja prirodni dijetetski preparat nezamenjiv dodatak svakodnevnoj ishrani. Upotreba preparata doprinosi poboljšanju opšteg psiho-fizičkog stanja organizma, kako kod odraslih tako i kod dece, posebno kod oporavka od najtežih bolesti.

Koje su to blagostvorna dejstva kod Perga Energy?

Njeno blagotvorno dejstvo posebno utiče na:

  • Poboljšanje krvne slike i krvnih sudova, dovodi do brzog povećanja hemoglobina u krvi, jačanja zidova krvnih sudova i regulisanja njihove propustljivosti, regulisanja hipertenzije i arterioskleroza
  • Jačanje imunološkog sistema organizma, i poboljšanja sna
  • Pravilno odvijanje svih metaboličkih procesa u organizmu.
  • Smanjuje umor i regeneriše mišićnu masu usled fizičkih napora i hrani je preko neophodnim proteinima.
  • Pomaže u lečenju gastritisa, kolitisa, hroničnih zatvora i oporavka jetre.
  • Doprinosi obnavljanju crevne flore i omogućava bezbedno držanje raznih vrsta dijeta.
  • Ublažava tegobe hroničnog zapaljenja prostate.
  • Koristi se u lečenju sterilnosti i impotencije.

Tradicionalna kineska medicina koristi pergu i za aktiviranje oslabljenih mišićnih ligamenata očiju, a poznato je da ima jako antiseptičko dejstvo na širok spektar patogenih mikroorganizama.

Preporučuje se kod poremećaja memorije, naročito starijih osoba. Primenjuje se prilikom smetnji u radu srca, gastritisa, poremećaja u radu žlezda sa unutrašnjim lučenjem, čira na dvanaestopalačnom crevu, smanjenog libida, prilikom raznih alergija, prehlada i gripa.

Pored toga, polivitaminski karakter ovog proizvoda ima i terapeutsko dejstvo koje već posle nekoliko dana, do tri nedelje, garantuje vidljive rezultate kod osoba svih uzrasta koje se leče od različitih poremećaja u organizmu. Jednom rečju, perga blagotvorno deluje na pravilno odvijanje svih metaboličkih procesa u organizmu.

Upotreba Perga Energy:

Sadržaj iz jedne kesica ujutru , pola sata pre obroka, postepenim otapanjem u ustima, bez upotrebe vode. Nakon uzimanja preparata izbegavati konzumiranje hrane i napitaka barem još 30 minuta.

Preporučena doza preparata može se povećati kada se primenjuje u terapeutske svrhe (1-3 kesice dnevno).

Sastojci preparata Perga Energy:

(pre svega fermentisani polen), zadržavaju svoje prirodne osobine do 17 godina, za razliku od sirovog polena koji već nakon 12 meseci gubi do 50% svojih korisnih sastojaka.

Perga Energy je zdravstveno ispravan u smilu Zakona o bezbednosti hrane (Sl glasnik RS 41/09, 17/2019 i 77/19).

Na osnovu dobijenih rezultata 08.09.2021 od strane Instituta za opštu i fizičku hemiju u Beogradu, zaključeno je da je kvalitet Perga Energy usaglašen sa zahtevima iz člana 18 prilog Pravilnika o kvalitetu meda i drugih proizvoda pčela (SL. Glasnik RS 101/15).

Jedinstvena cena za naše distributere: 3.540 din

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Sve proizvode sa sajta www.EnergijaiŽivot.In.Rs možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode  sa sajta www.EnergijaiŽivot.In.Rs možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 00 381 63 342 380

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Perga Energy”