RENA VERSE – Šampon pena za oštećenu i suvu kosu

CENA 3422.00

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE 

Pozovite 063/342-380 ili pošaljite mejl na zdravljeonlineshop@gmail.com

Description

RENA VERSE – Šampon pena za oštećenu i suvu kosu

 

Šampon u obliku pene za oštećenu tanku kosu

RENA VERSE – Šampon pena za oštećenu i suvu kosu ima 3 glavna svojstva: čišćenje, hidrataciju i dubinsku reparaciju kose.

Blagi prirodni šampon u obliku pene za čišćenje i održavanje higijene suve tanke kose koja je oštećena i tretirana agresivnim sredstvima. Ne isušuje kosu, nežno čisti i osvežava kožu glave, dajući kosi sjaj i volumen. Sadrži termalnu vodu iz dubina mora bogatu mineralima (cink, mangan, kalcijum I silicijum), pantenol, hijaluron koji hidriraju kosu, makadamije ulje stvara zaštitni film koji zadržava vodu, dajući kosi sjaj i mekoću, alantion otklanja pojavu peruti ceramide reparira ispucale krajeve kose. Sadrži blagi surfikant. Ne sadrži parabene, alergene i silikon.

SASTAV:

Sastav/INCI: Aqua, Sea Water, Coco Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Pentylene Glycol, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Benzoate, Glycerine, Macadamia Seed Oil Glycereth-8 Esters, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid, Allantoin, Ceramide NG, Phenoxyethanol, Parfum

UPOTREBA:

Pre šamponiranja kosu dobro pokvasiti. Nakon prvog šamponiranja, koje neće stvarati veliku penu, temeljno isprati I ponoviti šamponiranje, koje će stvoriti blagu penu. Lagano isprati. Za najbolje rezultate preporučuje se da se nakon ispiranja nanese RENA VERSE MASKA za regeneraciju kose.

UPOZORENJE:

Pre prve upotrebe uputno je proveriti da li postoji individualna osetljivost kože na neki od sastojaka. Dodir sa očima može stvoriti iritaciju i u slučaju da doše do kontakta, isprati oči.

ISKUSTVA: 

Šampon u obliku pene na prvi pogled je klijentima je delovao kao malo pakovanje, ali su se nakon upotrebe svi složili sa tim da je pakovanje dovoljno za dva meseca jer je proizvod koncentrisan, a boca pravi penu i manje se troši.

Iskustvo klijenata koji imaju tretiranu kosu u vidu „blanša“ jeste da su da su već u prvim danima videli razliku u sjaju kose i reparaciji. Klijenti su potvrdili da se, uz minimum surfikanta koji se nalazi u šamponu, temeljno očisti teme glave i kosa a ne dolazi do isušivanja, što je inače glavna odlika ovog šampona.

Pakovanje: 200 ml

Jedinstvena cena za naše distributere: 3422.00 din

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Sve proizvode sa sajta www.EnergijaiŽivot.In.Rs možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode  sa sajta www.EnergijaiŽivot.In.Rs možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 00 381 63 342 380

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “RENA VERSE – Šampon pena za oštećenu i suvu kosu”