SOL UV X Krema

CENA 5310.00

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE 

Pozovite 063/342-380 ili pošaljite mejl na zdravljeonlineshop@gmail.com

Category: Tag:

Description

SOL UV X Krema

 

SPF faktor: 50

100 ml

SOL UV X Krema nežan kozmetički kompleks prirodnih sirovina za negu lica kod svih tipova kože, koji sadrži ekstrakt maline, prirodni hijaluron, ceramide, vitamin B3, ulje ruže i blagi miris bez alergena. Kombinacija aktivnih komponenti aktivira autoimune sisteme kože koji pospešuju njenu odbranu od UV zračenja i pružaju reparirajući efekat nakon sunčanja.

SOL UV X Krema ima 4 glavna svojstva:

  • zaštitni efekat u odbrani od UVa i UVb zraka: pruža zaštitu do 70% i obezbeđuje da osetljiva kožane izgori kod umerenog izlaganja suncu.
  • reparirajući efekat: u slučaju da koža izgori, ima reparirajući efekat tako da kod oštećene kože umanjuje osećaj zatezanja, peckanja i osećaja vreline, pri čemu umanjuje mogućnost pojave plihova i ljuštenja kože.
  • efekat hidratacije: delotvorno hidrira kožu.
  • sprečava foto-starenje kože

Posebno je naglašeno svojstvo prirodnog aktivatora autoimunog sistema u odbrani od UV zračenja. Glavni sastojak koji je odgovoran za to jeste sirovina koja se dobija iz drveta japanskog dvornika. Ovo svojstvo je potkrepljeno naučnim radom koji se bazira na istraživanju sprovedenom od strane proizvođača navedene sirovine, u kom se došlo do zaključka da ta sirovina podiže imunološki sistem kože do te mere da je pogodna i kod onkoloških pacijenata kod kojih se primenjuju terapije zračenjem, u tom slučaju se upotrebljava primena na koži 7 dana pre početka zračenja.

SASTAV:

Aqua,Rosa Canina Seed Oil,Glyceryl Stearate,Cetearyl Alcohol,Pentylene Glycol,Cetearyl Olivate,Sorbitan Olivate,Butyrospermum Parkii(Shea)Butter,Panthenol,Potassium Palmitoyl Hydrolyzed Wheat Protein,Glycerine,Niacinamide,Polydatin Glucoside,Sorbitan Caprylate, Propanediol,Benzoic Acid,Allantoin,Rubus Idaeus Seed Extract,Rosmarinus Officinalis Leaf Extract,Tamarindus Indica Seed Gum,Ceramide NG,Epigallocatechin,Gallatyl Glucoside,Phenohyethanol,Parfum.

UPOTREBA:

Pre perioda izlaganja suncu, mazati jednom dnevno, po mogućstvu na vlažnu kožu, jer na takav način krema dublje prodire. U periodu izlaganja suncu, koristiti neposredno pre, za vreme i nakon sunčanja. Preporučujemo da se nanosi najmanje jednom dnevno na kožu 7 dana pre planiranog izlaganja suncu, kao i neposredno pre i nakon izlaganja suncu, jer osim UV zaštite, deluje reparirajuće na oštećenu kožu.

UPOZORENJE:

Pre upotrebe proveriti da li postoji individualna preosetljivost na neki od sastojaka.

ISKUSTVA:

S obzirom da se radi o novom proizvodu koji ima specifična dejstva u odnosu na druge proizvode slične namene na tržištu, još uvek dobijamo povratne informacije od klijenata.

Klijentkinja sa izuzetno osetljivom kožom, koja je do sada potpuno izbegavala izlaganje suncu, nakon sedmodnevne pripreme sa Sol UVX Kremom izlagala se suncu i blago pocrvenela, ali nije imala posledice u vidu pečenja, zatezanja, plikova i alergijskih reakcija, što je do tada bio redovan slučaj. Tokom boravka na odmoru pre i nakon sunčanja nastavila je koristiti Sol UVX kremu.

Klijent sa normalnim tipom kože, koji nije imao prethodnu pripremu od 7 dana korišćenja SOL UVX kreme, na odmoru je testirao kremu upotrebljavajući je samo na određenim delovima torzoa. Na mestima gde je krema bila naneta koža nije pocrvenela, dok je na mestima na kojim nije bila naneta došlo do crvenila kože ali nije bilo drugih posledica.

Klijent koji ne koristi kreme za sunčanje, već kremu SOL UVX Kremu poneo samo radi reparacije kože nakon sunčanja, koristilo je nakon pojave crvenila kože, što je brzo repariralo kožu i prestao je bol i osećaj zatezanja.

Klijenti su primetili da se krema sporije troši ukoliko se upotrebljava na vlažnoj koži i da krema brzo reparira sitne nepravilnosti u vidu sitnih bubuljica i hrapavosti, kao i da koža nakon tretmana izgleda svežije i mlađe.

Naravno, bez obzira na dejstvo kreme, prekomerno izlaganje suncu svakako nije preporučljivo kako bi koža bila što zdravija, a SOL UVX Krema joj može pomoći da bude izdržljivija i da se brže reparira.

Jedinstvena cena za naše distributere: 5310.00 din

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Sve proizvode sa sajta www.EnergijaiŽivot.In.Rs možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode  sa sajta www.EnergijaiŽivot.In.Rs možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 00 381 63 342 380

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SOL UV X Krema”