Colagen ULTRA

CENA 2360.00

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE 

Pozovite 063/342-380 ili pošaljite mejl na zdravljeonlineshop@gmail.com

Description

Colagen ULTRA

 

60 kapsula

Colagen ULTRA sadrži kapsule formulisane na bazi ribljeg kolagena, metilsulfonilmetan-a, vitamina C i bosvelije.

Kolagen iz ribe predstavlja čist prirodni izvor kolagena, a istraživanja su pokazala da ga ljudski organizam tako najlakše apsorbuje tj. riblji kolagen ima dokazano 150% veću apsorpciju. Često se naziva “kompleksni protein”, što ne iznenađuje s obzirom na to da sadrži neverovatnih 19 različitih aminokiselina.

Dakle, on utiče na zglobove, kožu, vitalne organe, krvne sudove, probavu i kosti. Najbolje komponente koje pomažu u proizvodnji kolagena su sumpor i vitamin C. Sumpor pomaže u formiranju kolagena i zadržava zdrav pigment kože.

MSM (Metilsulfonilmetan) ili organski oblik sumpora je četvrti najvažniji mineral u ljudskom telu i prisutan je u svim ćelijama. MSM se takođe naziva mineral lepote. Neophodan je za stvaranje kolagena. Dokazane dobrobiti MSM-a su:

*smanjenje bola u zglobovima,

*povećanje koncentracije glutationa koji deluje antioksidativno,

*ubrzanje procesa mišićnog oporavka i smanjenje simptoma “upale” mišića,

*smanjenje simptoma alergije,

*poboljšanje imuniteta,

*poboljšanje kvaliteta kože i kose zbog povećanja koncentracije keratina.

Kako bi se najbolje iskoristila učinkovitost MSM-a, preporučuje se njegova konzumacija u kombinaciji sa vitaminom C. Vitamin C- poznato je da približno 30 minuta nakon unošenja vitamina C u telu nastaje šest puta više kolagena. Vitamin C ima antioksidativna svojstva protiv slobodnih radikala i utiče na prirodnu proizvodnju kolagena za normalnu funkciju kože, hrskavice, desni i krvnih sudova.

Dakle, učestvuje u sintezi kolagena i drugih komponenti vezivnog tkiva. Ako telo dobro snabdemo vitaminom C, naša će koža biti čvrsta, glatka i elastična.

Bosvelinske kiseline, kao osnovni sastojci ekstrakta smole bosvelije, imaju snažno protivupalno delovanje i ublažavaju bol uzrokovan artritisom. Bosvelija poboljšava cirkulaciju i dotok krvi kroz krvne sudove oštećene upalom, što dodatno pomaže kod upale i bola u zglobovima. Ajurvedska medicina smolu drveta bosvelije već hiljadama godina koristi za lečenje artritisa, zaceljivanje rana, jačanje ženskog zdravlja i zaštitu od patogenih mikroorganizma.

Značaj preparata Colagen ULTRA na organizam

Kolagen je najrasprostranjeniji protein u ljudskom telu, koji sadrži celi naš organizam, nalazi se u kostima, mišićima, tetivama i koži. Kako starimo, proizvodnja kolagena u našem telu se prirodno usporava. Do 40 godine svi mi gubimo 10 % do 20 % našeg kolagena. Zdrava koža je dobar pokazatelj kako se oseća ostatak tela. Nema načina da se u potpunosti povuku znakovi starenja. Mnogo je lakše da zaštitite svoju kožu dok je zdrava nego da je pokušavate popraviti kasnije u životu. Podizanje nivoa kolagena prirodno ne samo da poboljšava izgled vaše kože, već i ostatak vašeg zdravlja.

Preparat Colagen ULTRA  sadrži sve neophodne komponente za stvaranje kolagena u našem telu, obogaćen ribljim kolagenom koji je najsličniji ljudskom.

Proizvod je upisan u bazu podataka Ministarstva zdravlja Republike Srbije pod brojem: 15795/2020 od 22.01.2020.

Jedinstvena cena za naše distributere: 2360.00 din

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Sve proizvode sa sajta www.EnergijaiŽivot.In.Rs možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode  sa sajta www.EnergijaiŽivot.In.Rs možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 00 381 63 342 380

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Colagen ULTRA”