Activity Ultra

CENA 2360.00

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE 

Pozovite 063/342-380 ili pošaljite mejl na zdravljeonlineshop@gmail.com

Description

Activity Ultra

 

30 kapsula

Activity Ultra je dodatak ishrani i sama reč govori da pomaže aktivnosti zglobova zato što u sebi sadrži 4 komponente – glukozamin, bosvelija/tamjan, kurkuma i magnezijum.

Glukozamin (poreklom iz ljuskara (rakova)) se primenjuje kod osteoartritisa, degenerativnih bolesti zglobova, artritisa kolena, lakta, ramena ili kuka i oboljenja viličnog zgloba. Prilikom starenja dolazi do potrošnje hrskavice i površinskih slojeva zglobova, tako da može doći do oštećenja pa i do gubitka hrskavice. Svaki naš pokret se oslanja na zdrave zglobove, jer su oni među najvećim radnim delovima našeg tela i neophodni su za gotovo sve što radimo. Hrskavica štiti kraj svake kosti i deluje kao „jastuk“ zglobova i daje im mobilnost.

Bosvelija, indijski orah se koristi već hiljadama godina za ublažavanje tegoba kod artritisa, zaceljivanje rana, jačanje ženskog hormonalnog sastava i zaštitu od patogenih mikroorganizama. Bosvelijske kiseline su najvažniji sastojak tamjana. Imaju snažno antiupalno delovanje i učinkovito smanjuju bol uzrokovan artritisom. Tamjan poboljšava cirkulaciju i dotok krvi kroz žile oštećene upalom, što dodatno pomaže ugroženim zglobovima. Potvrđeno je da dejstvo tamjana, smanjuje neurološka oštećenja, olakšava depresiju, napetost i bolesti krvnih žila.

Kurkuma kao njegova treća komponenta je postala broj 1 svih zdravih biljaka na svetu. Ona pruža toliko širok raspon zdravstvenih prednosti da je to zaista zapanjujući podatak. Kurkuma sadrži kurkumin koji je identifikovan kao osnovni aktivni sastojak koji postiže više od 150 potencijalno terapijskih delatnosti, a uključuje antioksidativna, protuupalna i antikancerogena svojstva. Redovna upotreba kurkume pruža značajno olakšanje od bolova u zglobovima i smiruje upalu zglobova, sprečava bolesti srca i mnoga istraživanja su pokazala da kurkumin sprečava nakupljanje naslaga koje začepljavaju arterije i uzrokuju ozbiljne zdravstevene probleme.

UPOTREBA:

Activity Ultra se preporučuje svim punoletnim zdravim osobama povremeno kao preventiva, osobama sa artritisom, takođe je odličan i za profesionalne sportiste.

1 kapsula 2 puta dnevno uz obilan obrok.

Proizvod je upisan u bazu podataka Ministarstva zdravlja Republike Srbije pod brojem: 22774/2023 od 12.05.2023.

Jedinstvena cena za naše distributere: 2360.00 din

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Sve proizvode sa sajta www.EnergijaiŽivot.In.Rs možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode  sa sajta www.EnergijaiŽivot.In.Rs možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 00 381 63 342 380

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Activity Ultra”