Barley Grass Premium

CENA 3658.00

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE 

Pozovite 063/342-380 ili pošaljite mejl na zdravljeonlineshop@gmail.com

Description

Barley Grass Premium – Teglica

 

IZDANAK JEČMENE TRAVE 

Barley Grass Premium (mlada ječmena trava) smanjuje holesterol, visok pritisak, povećava izdržljivost i energiju, blagotvorna je kod alergija, bolesti želuca i creva, ždrela i sinusa, bolesti bubrega i srca, oboljenja desni i ždrela, kožnih bolesti, pomaže kod čira na želucu, otpornost kod kose, kože i noktiju, koristi se za prevenciju u uslovima postojanja karcinoma i pruža zaštitu od štetnog dejstva radijacije.

Prah mladog izdanka ječmene trave, nalazi se  u celuloznoj kapsuli, preporučen za vegansku ishranu.

Odličan je izvor proteina, snabdeva nas aminokiselinama u razmerama koje se smatraju idealnim za ljude. Od ukupno 102 minerala koja postoje u prirodi, mlada ječmena trava sadrži 92 i samim tim ima mnoge dobrobiti za zdravlje – izvanredan je izvor beta karotina, folne kiseline, vitamina K, gvožđa i kalcijuma, lako razloživog proteina, vitamina C, i mnogih vitamina B uključujući i vitamin B12.

Godinama je korišćena kao izvor osveženja i prirodni izvor energije, zatim kao efikasan agens protiv starenja, raznih upala, za regeneraciju ćelija i zbog bogatog sadržaja hlorofila za detoksikaciju celog organizma.

Zbog obilja enzima i visoko kompleksnih proteina koji pokreću metaboličke aktivnosti u telu, koristi se za jačanje imuniteta, bolju cirkulaciju i detoksikaciju, bolje varenje, smanjenje upalnih procesa, podmlađivanje i upotrebljava se u svim razvijenim klinikama u svetu.

Izdanak ječmene trave ima četiri jedinstvene funkcije: vodeća je hrana po alkalnosti, kompletna je hrana, poznata je još i kao zelena krv i pomaže kod zarastanja rana. Zahvaljujući retkom enzimu koji se u njoj nalazi SOD (superoksid dizmutaza)  mlada ječmena trava popravlja oštećene DNA ćelije i ima antiupalno i antibakterijsko dejstvo.

Mlada ječmena trava je odličan način da se suprotstavimo kiselom stanju i da vratimo PH ravnotežu, koja će onemogućiti opstanak i dalji razvoj svih degenerativnih bolesti dok ćemo se pri tome osećati poletnije, raspoloženije i sa daleko više energije.

Izdanak ječmene trave ima 30 puta jaču koncentraciju od soka sveže ječmene trave i otprilike 6 puta jaču koncentraciju od sušenog praha mlevene ječmene trave.

Ključna stvar je da je pijete stalno ili često!  Samodisciplina je ta koja će zauzvrat dugoročno pomoći u brizi za vaše zdravlje.

UPOTREBA:

Preporuka: 2 x 3 capsule. ( u  početnoj  fazi ) pa postepeno povećavati konzumaciju  do maksimalnih 2 x 6 capsula.

Proizvod je upisan u bazu podataka Ministarstva zdravlja Republike Srbije pod brojem: 21297/2022 od 05.08.2022.

Jedinstvena cena za naše distributere: 3658.00 din

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Sve proizvode sa sajta www.EnergijaiŽivot.In.Rs možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode  sa sajta www.EnergijaiŽivot.In.Rs možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 00 381 63 342 380

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Barley Grass Premium”