Cleaner Ultra

CENA 2360.00

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE 

Pozovite 063/342-380 ili pošaljite mejl na zdravljeonlineshop@gmail.com

Description

Cleaner Ultra – Ekstrakt Herbe Korijandera

 

30 tableta

Cleaner Ultra tablete su formulisane na bazi ekstrakta herbe korijandera, a namenjene su kompletnoj detoksikaciji organizma. Korijander vezuje atome toksina i teških metala, i pospešuje njihovu eliminaciju iz tela.

Korijander (Coriandrum sativum) je biljka koja se već dugo koristi kao začin, a zbog svog bogatog sastava (sadrži proteine, vitamine A, B i C, organske kiseline), primenjuje se i u tradicionalnoj medicini u terapiji oboljenja organa za varenje i kao prirodni antihelmintik (kod crevnih infekcija izazvanih parazitima).

Korijander stimuliše funkciju pankreasa i izlučivanje insulina, pa ga mogu koristiti i dijabetičari. Pomaže pravilan rad endokrinog sistema, reguliše nivo holesterola i eliminiše višak tečnosti kod otoka, pa se koristi kod reumatskih i bubrežnih tegoba. Može da smiri upalu i ublaži bol u mišićima.

Ekstrakt Herbe Korijandera poseduje značajnu antioksidativnu aktivnost, time doprinoseći očuvanju naše DNK i sprečavanju štetne lipidne peroksidacije.

Koja su prirodna svojstva Korijandera?

Korijander je biljka koja se upotrebljava kao prirodni:

  • Antihelmintik (protiv crevnih parazita)
  • Antibiotik
  • Antioksidans
  • Digestiv (poboljšava varanje hrane)
  • Diuretik
  • Afrodizijak

Šta je fitoterapija?

Fitoterapija može biti vrlo značajna alternativa u terapiji parazitskih infekcija gastrointestinalnog trakta. I upravo tu stupa na scenu delotvornost korijandera.

Jedna od sprovedenih kliničkih studija upoređivala je efikasnost Niclosamida i ekstrakta korijandera, u terapiji gastrointestinalne infekcije, izazvane pantljičarom Hymenolepis nana (poznatijom kao „Mala dečija pantljičara“), in vivo i in vitro. Zaključak ove studije je bio da ekstrakt korijandera ima dobre efekte u terapiji infekcije izazvane pantljičarom Hymenolepis nana, i da se može koristiti u tradicionalnoj terapiji parazitskih infekcija.

In vitro studija, koja je testirala antifugalnu aktivnost ulja korijandera, dokazala je da je potentan antifugalni efekat korijandera protiv gljivica Microsporum canis i Candida spp.

SASTAV:

– Suvi Ekstrakt Herbe Korijandera

UPOTREBA:

1 tableta dnevno

Jedinstvena cena za naše distributere: 2360.00 din

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Sve proizvode sa sajta www.EnergijaiŽivot.In.Rs možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode  sa sajta www.EnergijaiŽivot.In.Rs možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 00 381 63 342 380

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cleaner Ultra”