Perga Kids

CENA 1770.00

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE 

Pozovite 063/342-380 ili pošaljite mejl na zdravljeonlineshop@gmail.com

Category: Tag:

Description

Perga Kids – Provereno dobro za decu

 

250 gr teglica

Perga Kids je od najranijeg detinjstva   saveznik u preventivi i pomoć u borbi za zdravlje i pravilan razvoj dece. Savremen način života odražava se i na našu decu.

Redovnom upotrebom Perge Kids sprečava se pojava malokrvnosti, problema sa respiratornim i digestivnim traktom, urinarne infekcije i gojaznost.

Preparat obiluje kvalitetnim belančevinama, svim nezamenjivim aminokiselinama, ugljenim hidratima, masnim kiselinama, vitaminima B grupe, vitaminima K, E, D, C, posebno vitaminom P (Rutin), provitaminom A (Karotin), različitim mineralima i oligoelementima (posebno kalijumom i gvožđem), eteričnim uljima, enzimima, pigmentima i drugim biološki aktivnim prirodnim materijama.

Sastavne komponente preparata Perga Kids su izbalansirane u sledećem odnosu: perga više od 6 gr prirodni vrcani livadski med  do 250 gr.

Perga Kids jača imuni sistem, pomaže boljem odvijanju metaboličkih procesa u organizmu, reguliše probavu i apsorpciju hrane, povećava hemoglobin. Iskorišćava se 100% u dečijem organizmu i uključuje u njegove životne funkcije.

Poznato je da perga sadrži oko 240 biološko aktivnih supstanci – amino kiseline, minerale, skoro sve vitamine, enzime, biljne hormone i druge supstance.

Perga Kids ima anabolički efekat i doprinosi povećanju pozitivnih komponenti kostiju i mišića kod dece.

Perga Kids je potreba koja treba da postane neophodna navika.

Drvenom kašičicom jednom (ujutro), do dva puta dnevno (ujutro i uveče), pola sata pre obroka, postepenim otapanjem u ustima, bez upotrebe vode. Preporučena doza preparata može se udvostručiti kada se primenjuje u terapeutske svrhe. Za decu od 1-3  godine preporučena doza je 1gr Perga Kids na kilogram telesne težine deteta.

Preparat Perga Kids nema nikakvih kontraindikacija i mogu ga koristiti sve osobe bez ikakvog vremenskog ili starosnog ograničenja, izuzev dece mladje od 1 godine, osobe koje su alergične na med i druge pčelinje proizvode.

Sastojci preparata Perga Kids (pre svega fermentisani polen), zadržavaju svoje prirodne osobine do 17 godina, za razliku od sirovog polena koji već nakon 12 meseci gubi do 50% svojih korisnih sastojaka.

Perga Kids je zdravstveno ispravan je u smislu Zakona o bezbednosti hrane (Sl glasnik RS 41/09, 17/2019 i 77/19).

Na osnovu dobijenih rezultata 08.09.2021 od strane Instituta za opštu i fizičku hemiju u Beogradu, zaključeno je da je kvalitet Perga Kids usaglašen sa zahtevima iz člana 18 prilog Pravilnika o kvalitetu meda i drugih proizvoda pčela (SL. Glasnik RS 101/15)

Jedinstvena cena za naše distributere: 1770.00 din

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Sve proizvode sa sajta www.EnergijaiŽivot.In.Rs možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode  sa sajta www.EnergijaiŽivot.In.Rs možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 00 381 63 342 380

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Perga Kids”